Contacte

CROT Rehabilitació i fisioteràpia. Centre i domicili

C/Castillejos 286 Baixos
08025 Barcelona
T. 93 347 24 77
FAX 93 347 66 03

crot@crot.es  

Ens trobarà al carrer Castillejos, entre Rosselló i Provença. El centre està situat a la dreta de l’Eixample, zona Sagrada Família i molt proper a l’Hospital de Sant Pau/ Dos de Maig.  Ben comunicat per a vianants, automòbils i transport sanitari. Pàrkings públics propers.

Metro:
Línia 2, parades de Sagrada Família i Encants
Línia 5, parades de Sagrada Família i Sant Pau
Bus: 19, 20, 33, 34, 45, 47, 50, 51, 92, 117, V12, H8, H10


FORMULARI DE CONTACTE

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje


Política de privadesa i protecció de dades:
Dades sol·licitades
Per accedir a alguns dels espais de la web serà necessari facilitar determinats dades personals que seran tractats de forma automatitzada. Aquests tractaments o fitxers seran inscrits en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la titularitat de CROT S. L.
El responsable del fitxer (CROT S. L.) es compromet a complir l'obligació de secret respecte dels continguts en el fitxer.
Dret d'accés
El titular de les dades de caràcter personal tindrà dret accés, rectificació cancel·lació o oposició respecte a quants dades seves existeixin emmagatzemats en la base de dades de CROT S. L. Dites dretes podran ser exercitats a través de qualsevol mitjà de comunicació amb CROT S. L. en l'adreça C/ Castillejos 280, 08025-Barcelona o en l'e-mail cro@crot.es, adjuntant fotocòpia de DNI del titular de les dades. 

CROT

CROT és un centre mèdic, especialitzat en rehabilitació i fisioteràpia, amb més de 30 anys d’experiència i un equip humà col·legiat, qualificat i professional.

Categories

Copyright by Crot SL, 2016. Tots els drets reservats.