Contacte

CROT Rehabilitació i fisioteràpia. Centre i domicili

C/Castillejos 286 Baixos
08025 Barcelona
T. 93 347 24 77

recepcio@crot.es  

Ens trobarà al carrer Castillejos, entre Rosselló i Provença. El centre està situat a la dreta de l’Eixample, zona Sagrada Família i molt proper a l’Hospital de Sant Pau/ Dos de Maig.  Ben comunicat per a vianants, automòbils i transport sanitari. Pàrkings públics propers.

Metro:
Línia 2, parades de Sagrada Família i Encants
Línia 5, parades de Sagrada Família i Sant Pau
Bus: 19, 33, 34, 47, 92, 117, V12, H8, H10


FORMULARI DE CONTACTE

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje


Política de privadesa i protecció de dades:
En compliment amb la normativa de protecció de dades personals vigent, us informem del tractament de les seves dades personals del que és responsable i destinatari CROT, S.L. per a la gestió de la prestació de servei, així com per a enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis mitjançant qualsevol via, inclosa l’electrònica. Les seves dades es tracten en base al seu consentiment establert en la normativa i, en qualsevol cas, mentre no retiri el consentiment prestat. No es preveu la transferència de les seves dades, excepte amb finalitat d’emmagatzemament i, en qualsevol cas, en base a l’existència de garanties adequades, així com d’entitats adherides a l’acord privacy shield (http://www.privacyshield.gov). Li informem dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició així com la revocació del consentiment prestat contactant amb CROT, S.L. a Castillejos, 286, 08025, BARCELONA o per e-mail a crot@crot.es. També té dret a realitzar una reclamació a les autoritats de protecció de dades.

CROT

CROT és un centre mèdic, especialitzat en rehabilitació i fisioteràpia, amb més de 30 anys d’experiència i un equip humà col·legiat, qualificat i professional.

Darreres notícies

Categories

Copyright by Crot SL, 2016. Tots els drets reservats.